All for Joomla All for Webmasters

ИВА – МОНТ создаде нови пријателства со реномирани компании од Европа како застапник на нивните производи во Република Македонија и соседството.
-    Ексклузивен застапник на Refill Tech Solutions од Италија, реномиран производител на компоненти за разладни кули ( саќе), клима комори, чилери, резервни елови и слично.
-    Застапник на MPD Tvornica Pumpi од Дарувар, Р.  Хрватска, реномиран производител на пумпи, филтери, регулатори на притисок, аератори, дифузори за баласт резервоари.
-    Ексклузивен застапник на AXINAR, Р. Грција, реномиран производител за котли на пелети, горилници на пелети, котли на дрва.

zastapnici3

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581