All for Joomla All for Webmasters

Произведуваме квалитетни електрични котли за топловодно греење од 6kW до 36kW во повеќе димезнии и тристепен регугулационен термостат кој овозможува степенесто вклучување и исклучување на грејачите во зависност од постигнатата температура. Со тоа се овозможува намалување на потрошувачката на електрична енергија.

Топловодните котли се одликуваат со компактен дизајн и квалитетен изглед, а квалитетните вградени производи говорат за нивниот квалитет.

Произведуваме две серии на електрични котли: Стандард и Моноблок котли и вршиме нивна монтажа.

Котлите од 6kW, 9kW, 12kW, 18kW имаат приклучок од 1’’ од двете страни.

Котлите од 24kW, 30kW, 36kW имаат приклучок од 5/4’’ од двете страни.

СТАНДАРД серијата се топловодни електрични котли со димензии 300х670х210 (mm) и се од 6kW до 36kW.

 

4  5       

√  Гаранција:  24 месеци

√  Сервис

√  Сертификат за квалитет

√  Упатство за употреба   

 

МОНОБЛОК серијата се топловодни електрични котли кои претставуваат мини котларница, односно сите потребни елементи (пумпа, експанзионен сад, сигурносен вентил, термоманометар, славина за полнење и автоматско лонче за обездушување) се заедно во една кутија.

Моноблок котлите можат да бидат со ЛЕВ и ДЕСЕН излез или по потреба со ДОЛЕН излез.

 

6 

Димензии: 700х670х210 од 6kW - 24kW

                        600х670х210 од 6KW – 18kW

24 месеци

за квалитет

√  Гаранција: 24 месеци

√  Сервис

√  Сертификат за квалитет

√  Монтажа

√  Упатство за употреба  

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581