All for Joomla All for Webmasters

-          Водоказни стакла - стакла и комплет арматура (реномирани производители)

-          Вентили (РЗВ вентили, шибер вентили, сигурносни вентили, редуцир вентили и слично)

-          Неповратни клапни

-          Фаќач на нечистотии

-          Конденз лонци

-          Пламеници

-          И други производи според потребите...

 

13  14 15 
16 17 2

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581