All for Joomla All for Webmasters

„ИВА – МОНТ“ е овластен застапник за производите на реномираната италијанска компанија REFILL TECH SOLUTION на територија на Македонија, Србија и Косово.

-          Пластични ќелии (саќе) за ладилни кули

-          Ладилни кули

-          Клима комори

-          Чилери

-          Адијабатски системи

-          Овлажнувачки панели

-          Филтри за клима комори

 

 

Refill 1   Refill 2

 

refill 3

 

 

√  За подетален преглед на производите на Refill Tech Solution - Italy, посетете ја нивната веб страна http://www.refill-tech.it и пратете ни Барање за понуда за кокретната Ваша потреба на нашиот еmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .          

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581